Forum

Spør ydmykt om hjelp

 

Martine Aanes Rødal
 Martine Aanes Rødal
(@Martine Aanes Rødal)
Guest
Joined: 2 år ago
Posts: 3
Topic starter  

Hei! 
dette er virkelig siste utvei for meg og jeg spør ydmykt om hjelp. 

Jeg er en alenemor på 32, med en sønn på 12. Jeg har klart meg på egenhånd siden jeg var 14 og pga en spillavhengig far har jeg en betalingsanmerkning som hindrer meg i å ta opp lån i det offentlige. Min far har misbrukt mine opplysninger og tatt opp forbrukslån i mitt navn for mange år siden som jeg fortsatt svir for. 

Jeg jobber fulltid, pluss ekstravakter her og der i tillegg. Så jeg prøver så godt jeg kan. Men i dårlig betalte jobber og dyre boutgifter, en sønn som vokser så begynner det å bli krise. 
Jeg har begynt å studere til å bli gartner så jeg i det minste kan være fagutdannet og tjene mer. Men, nå har det blitt sånn at jeg enten må velge å bli kastet ut av leiligheten eller skolen for å overleve. 

jeg tjener "for mye" til å få hjelp av nav, og de tar ikke høyde for at mesteparten av inntekten min går til å betale ned på gammelt studielån og inkasso, og derfor går i minus hver mnd. 

Jeg begynner å bli desperat og gjør alt jeg kan for at sønnen min ikke skal oppleve det samme som jeg gjorde, bli kastet ut av hjemmet vårt gang på gang pga manglende betaling. 

Det er snakk om 90.000 kr for å få meg helt ut av dette nå. Jeg skjønner dette er et stort lån, men alt hjelper. 

Jeg vil selvsagt gjøre dette på en riktig og ordentlig måte, ved å skrive under på en nedbetalingsplan med vedkommende som eventuelt kan låne til meg. Detaljene i denne planen er det du som låner ut som bestemmer. 
jeg er ressurssterk og pålitelig, jeg bare per nå havnet i en utrolig kjip knipe. 

Krysser fingrene for at det er noen der ute som kan hjelpe. Uansett beløp. 

Mvh Martine


Quote

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved
Share: