Trenger du finansiering * Forretningslån * Personlige lån uten stress og rask godkjenning? Vi tilbyr lån til lav rente, for mer informasjon kontakt oss via e-post.

32 Comments

 1. Hei jeg håper dere kan hjelpe meg i min situasjon. Jeg må.flytte og trenger 30000 til dipositum for og få ny leilighet. Og har ikke dette og lan ikke låne noe sted da jeg går på app og 50% uføretrygdet. Håper på svar mvh Kjell Johnsrud

  Kjell Roger Johnsrud
 2. Hei
  Jeg er kommet i en fortvilet situasjon og har kredittkort/smågjed som har gått til inkasso.
  Jeg trenger et lån på kr 500000 for å komme a jour. Har god jobb og tjener ca 550000 i året.
  Jeg er ellers orden i livet og skammer meg dypt over at jeg har havnet der jeg er. Jeg håper noen tar kontakt så vi kan snakke sammen og finne en løsning

  Siri Leraand
 3. Trenger privatlån til cirka 100000kr til å dekke inkasso gjeld.
  Årlig lån er 500000, men må nedbetale mange forbrukslån, noen som har gått til inkasso. Trenger hjelp snart som muli

  Michael Martin
 4. Hei.
  Vi trenger å låne penger for å komme mere økonomisk ut av vår situasjon pr i dag.
  Vi har ca 50000 i netto inntekt og betaler ca 35000 kr pr måned til forskjellige banker å det er mye.
  Om noen kan hjelpe oss med ett lån på ca 2 100 000 kroner over en del år vil jeg tro vi kommer godt ut av det i etter tid, samt at vi kan betale fort ned på ett slikt lån. Om det ikke finnes noen som kan hjelpe oss frykter vi at det kommer til å bli værre for oss i fremtiden. Vi sitter ikke med mye igjen til leie og livsopphold slik det er i dag.
  Så er det noen som kan hjelpe blir vi veldig takknemlig for det, så kanskje man kan begynne å sove igjen om natta uten å tenke på utgiftene hver måned.

  Jan
 5. Hei!
  Finnes det noen ærlige og snille sjeler som kan låne en enslig forsørger noen krone tro? Har fast månedsinntekt,men må få vekk noe gjeld som ligger og vokser. 150-200.000 hadde vært fantastisk.Jeg kan betale fra 2-3000 pr måned

  Mvh Jorund

  jorund
 6. Hei,
  Jeg søker en lån for investering i firmaer som bedrift deltakelse.
  Lånebeløpet er 4 000 000 kr på 10 år. Sikkerheten er foreliggende, også fast inntekter fra firma, så at lån bli betalt automatisk.
  Gjerne tar kontakt.

  Bjørn
 7. Søker finansiering på rundt 300-500.000 kr. Dette er til økt kapital for betting og investering rundt forskjellige sporter. Gjør det ganske bra, men pga begrenset økonomi, så har eg ikke muligheten til å ta det til det neste nivået uten mer kapital.
  Er villig til å låne til relativt høyrente, og forventet tilbakebetalingstid vil være fra 6-12 mnd. Ta kontakt om du er interessert.

  BO
 8. Trenger lån på 50.000 ,delbetalling hver mnd (2500 i mnd).
  Må betale gjeld og er alene mor med 1 barn, jobber fast men kan ikke tjene penger på en gang til å betale alt. Håper at noen kan hjelpe oss. Blir snart kastet ut av der vi leier nå, og har da ingen sted å bo.
  Takk for rask svar.

  Cecilie Gerling
 9. God dagen,
  Jeg trenger et lån på 60000 kr.
  Jeg er enke,har to barn.Vi har hatt det tøft etter min mann har gått bort for 3 år siden.Jeg ble stående igjen med masse gjeld og trenger virkelig hjelp med åfå det tili hvardagen.
  Håper at noen her kan hjelpe oss.
  Takk
  Mvh
  Laura Radu Schie

  Laura Radu Schie
 10. Hei, Ønsker å låne 70000,- til 100000,- slik at jeg kan starte for meg selv. Har de siste årene følgt nøye med på krypto og esport-markedet, og funnet ut at det er mye penger å tjene på flere omeråder. Jeg fikk en veldig dårlig start på livet, slik at jeg fikk litt gjeldsproblemer. Nå som jeg er frisk og sulten på å tjene mye penger, så er det ingen banker som tørr å satse på meg. Håper det er noen seriøse private utlånere som tørr å satse på meg i oppstarten på noe jeg tror kommer til å bli stort. Målet er å allerede betale tilbake alt innen 12mnd.
  Mvh

  ks
 11. Hei jeg trenger 500000kr . Jobber fast på sykehjem. Jeg har betalingsmerkening , må betale fort. Jeg har 2 barn. jeg kan betale 8000kr hver månd. tilbake . kontakte meg på tlf. eller melding.

  Amandeep kaur
 12. Har 3 billån der den ene bilen er solgt og di andre 2 blir solgt neste uke så jeg prøver å få et forbrukslån på 65000 så jeg kan cashe ut di lånene. Håper du kan hjelpe meg. Er virkelig desperat å ser ingen annen mulighet.

  Patrick Nordhaug
 13. Hei jeg er uføretrygdet men pga en liten inkassosak får jeg ikke lån i bank selv om jeg godt kan betjene dette..jeg trenger ett lån til dokumentavgift på overdrageles av hus samt refinansiere 30 000 ..er det noen som kan låne oss 40000..kan betale 3000 avdrag i måneden mvh Ef

  Evelyn Fure
 14. Hei. Jeg er varig ufør og trenger ett lån på 50000 kr Så fort som mulig. Jeg har utbetalt 17771 år mnd og utgifter på ca 7000,- pr.mnd . Håper på ett positivt og snarlig svar

  Trine Mogan
 15. Hei. Jeg ønsker å samle en del smålån da det er veldig høye renter på disse. Det er snakk om 50.000 kr. Jeg har alltid betalt mine regninger men må begynner det faktisk å bli veldig vanskelig å få økonomien til å gå rundt. Jeg håper noen snille sjeler er villig til å hjelpe! Mvh Jente 28

  Ida
 16. Hei! Jeg trenger et kjapt lån kun i noen dager på 25000. Jeg kan fortelle mer om du tar kontakt. Ellers har jeg fast jobb og kan betale renter. Håper på raskt svar!

  Victoria
 17. Hei,

  Trenger 110,000 NOK i lån. Mottar arbeidsavklaringspenger penger per dags dato. jeg havnet i en krise. Har ingen kontakt med familien og kan ikke spørre dem. Jeg betaler nesten 6000 i inkasso saker hver måned. Håper noen kan gi meg er lån slik at jeg får samlet alt og heller betaler for et stort lån. Dette har gjort meg veldig deprimert.

  Mon
 18. Hei jeg tenger å låne 400000 kr til nedbetaling av gjeld etter endt samboerskap. Kan betale 5000 kr i mnd for så å betale resterende i en engangssum til våren. Da jeg har fått ordnet opp i alt. Haster

  Cathrine
 19. Hei, jeg ser etter et lån på 63.000kr jeg nedbetaler et avdrag i mnd vi blir enige om(fast jobb) lånet er til nedbetaling av noen regninger. Med lånet blir jeg kvitt det og betaler da kun deg (som da blir mitt eneste lån) det haster noe så setter pris på rask svar. Takk på forhånd.

  Musa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *