Få et raskt lån her i Norge
Hvis du trenger spesiallån i norge, ikke nøl med å kontakte meg for å hjelpe deg.

Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen, Kristiansand, Haugesund, Ålesund, Moss, Kristiansund, Skien, Fredrikstad, Sarpsborg, Horten, Hamar, Bodø, Narvik, Tønsberg, Tromsø, , Arendal, Larvik, Porsgrunn, Halden, Kongsberg, Mo i Rana, Molde, Gjøvik, Notodden, Sandefjord, Lillehammer, Hammerfest, Namsos, Mandal, Kragerø, Mosjøen, Steinkjer, Hønefoss, Harstad, Egersund, Sandnes, Svolvær, Vardø, Flekkefjord, Risør, Vadsø, Røros, Drøbak, Brevik, Grimstad, Kongsvinger, Langesund, Holmestrand, Florø, Farsund, Kopervik, Brønnøysund, Levanger, Stavern, Skudeneshavn, Svelvik, Lillesand, Tvedestrand, Stathelle, Son, Åsgårdstrand.

32 Comments

 1. Jeg trenger 30.000kr for å få betalt gamle regninger som har gått til inkasso og for å få bort betalingsanmerkninger. Jeg forteller deg hele historien min om du tar kontakt. Dette haster, så er villig til å ta ett lån med en del renter. Vil du hjelpe meg til å få en ny start?

  Laila
 2. Hei,

  Trenger et lån på 20.000 kr så fort som overhodet mulig. Har fast jobb og kan nedbetale i 10 avdrag.
  Jeg er ganske desperat så setter pris på et raskt svar.
  Tusen takk på forhånd.

  Atti
 3. Hei,

  Jeg er en mann 28 år, jeg har fast jobb god inntekt!
  Men jeg har dessverre for min egen framtid pådratt meg for mye gjeld i ung alder.
  Jeg har betalings anmerkninger som gjør at ingen banker vil hjelpe selv om jeg 100% kan opprettholde betalingene på den refinansierte gjelden.Jeg trenger et lån på 400000,-
  Dette er for å slette all gjeld og få balanse i regnskapet igjen.
  Ta gjerne kontakt hvis du er villig og har mulighet til å hjelpe meg økonomisk på bena igjen!
  Kontrakter og renter diskuterer vi selvfølgelig privat!

  Mvh
  Henrik

  Henrik
 4. Hei,
  Jeg søker en lån for investering i firmaer som bedrift deltakelse.
  Lånebeløpet er 4 000 000 kr på 10 år. Sikkerheten er foreliggende, også fast inntekter fra firma, så at lån bli betalt automatisk.
  Gjerne tar kontakt.

  Bjørn
 5. Hei! Jeg har blitt alene med min sønn på snart 4 år, og jeg trenger sårt et bittelite lån på 8000,- så jeg kan ta førerkort da vi bor på et sted som krever dette. Har fast jobb, men nå midt i samlivsbruddet ønsker jeg ikke å vise meg som den «svake» parten da bruddet er komplisert og jeg er småredd for hva barnefar kan finne på. Jeg har bil og er halvveis i førerkortet.

  Aleena Rinden
 6. Hei jeg trenger 500000kr . Jobber fast på sykehjem. Jeg har betalingsmerkening , må betale fort. Jeg har 2 barn. jeg kan betale 8000kr hver månd. tilbake . kontakte meg på tlf. eller melding.

  Amandeep kaur
 7. Hei
  Trenger desperat kr.50000.- for å rydde opp i min økonomi. Har kommet på etterskudd med en del grunnet sykdom/sykemelding som har ført til et betydelig inntektstap da sykepengegrunnlaget feilaktig er satt alt for lavt.
  Da dette kan ta inntil 4 mnd. å rette opp ber jeg om litt nødhjelp i en kort periode.

  Peter Hein
 8. Hei! Jeg trenger et kjapt lån kun i noen dager på 25000. Jeg kan fortelle mer om du tar kontakt. Ellers har jeg fast jobb og kan betale renter. Håper på raskt svar!

  Victoria
 9. Hei mann i 45 årene trenger å låne ca 1 million til å betale inkasso og bli gjeld fri er i fast jobb men siden jeg har inkasso så for jeg ikke låne i bank trenger hjelp av en privat person som er villig til å hjelpe meg så jeg kommer på rett vei igjen

  David
 10. Jeg er en svensk kvinne på 57 år. Jeg har fem barn og to barnebarn, men ingen barn under 20 år. i sommer ble min eldste sønn misbrukt av tre menn. Han fikk knust hodet og det var lang tid før vi visste om han ville overleve. Jeg ble traumatisert, vi rapporterte folket så klart, men det førte til trusler mot oss, og min da arbeidsgiver var ikke våget å forbli, de var redde for truslene. min økonomi falt helt ned og nå har jeg fått gjeld som kan føre meg til å miste huset mitt. Jeg må selge huset, men vil ordne det slik at det blir litt bedre først. Jeg har bodd i nord norge i årene 2015-2018 og har vært i sverige i ca 1 år og jobbet. nå er jeg tilbake i Nord-Norge siden oktober 2018, jeg har jobb, men pengene er ikke nok akkurat nå. Moren min ble født her og jeg har brukt mye tid her oppe i mitt liv. Vær så snill og spør deg om hjelp. På mine eneste knær, jeg kan snart ikke bære det. takk for at du tok deg tid til å lese.

  Anette Axelsson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *