Jeg søker lån opp til kr 2 000 000 til kjøp av fiskefartøy med kvote. Til sikkerhet stilles båt og kvote som vil utgjøre mer enn lånesummen. Tilbakebetales avdragsvis hver måned i sesongen. Norges Råfisklag står for utbetaling for levert fangst, og regnskapsfører står for endelig utbetaling hver måned. Fisket i Norge er sesongbetont og inntekt kan variere. Jeg er å betrakte som profesjonell fisker da jeg har drevet med det i mange å, men kun som ansatt i rederi. Jeg har pr i dag ingen betalingsansmerknader, men har en gjeld på ca 350 000 kr som betjenes uproblematisk. Har ingen utgifter utenom gjelden og husleie på kr 7000,00

14 Comments

  1. Hei. Jeg trenger sårt et lån for å dekke underskudd for min organisasjon som jobber for å hjelpe andre. Men vi gikk underskudd på et stort arrangement og jeg ønsker ikke å gi meg. Men har lært at jeg ikke kan gape så stort i starten.

    Anonym
  2. Hei finnes det noen som kan hjelpe meg? Jeg har vert syk i lengre periode men er i dag kreftfri. Det som har skjedd er at i tiden jeg har vert syk hadde jeg ikke overskudd til økonomi å ingen til å hjelpe meg. Det resulterte i mange ubetalte regninger som ble større . Søker derfor om 180 000 i lån i håp om at jeg kan få beina opp av søla igjen. Jeg er sikker betaler og kan sef legge inn autotrekk og slike ting. Håper at det finnes en snill sjel der ute som kan hjelpe meg da nav ikke vil

    Kine Aune

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *